Θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά email για τις εκδηλώσεις μας και τις υπόλοιπες δραστηριότητές μας;

 

Αν ναι, πατήστε το παρακάτω κουμπί. Μετά απλά πατήστε Αποστολή στο email που θα δημιουργηθεί αυτόματα για να μας στείλετε το αίτημά σας.

 
Εγγραφή για ενημερώσεις

 

Αν δε δημιουργηθεί αυτόματα το email του αιτήματος παρακαλούμε στείλτε ένα νέο email στη διεύθυνση info@acadimiamas.gr με θέμα "Εγγραφή για ενημερώσεις" και κείμενο "Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικά email από εσάς".


Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), χρειαζόμαστε τη ρητή συγκατάθεσή σας για να σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις μας και τις υπόλοιπες δραστηριότητές μας.

Tη διεύθυνση email σας θα τη χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο για να σας στέλνουμε τα ενημερωτικά email μας
. Τα μόνα στοιχεία σας που θα γνωρίζουμε είναι η διεύθυνση email και η διεύθυνση IP και αυτά τα στοιχεία δεν τα μοιραζόμαστε, ούτε τα κοινοποιούμε σε κανέναν άλλον.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή και να διαγραφείτε από τις λίστες μας κάνοντας κλικ στην επιλογή unsubscribe from this list που φαίνεται στο κάτω μέρος οποιουδήποτε email λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@acadimiamas.gr κι εμείς θα αφαιρέσουμε απευθείας το email σας από τις λίστες μας.

Ευχαριστούμε!