Ιόχρους Θεραπευτική


Η Ιόχρους Θεραπευτική είναι ένα ενεργειακό θεραπευτικό σύστημα που βασίζεται στην Ιόχρουν Ενέργεια. Η Ιόχρους Ενέργεια έχει δράση μετουσιωτική και εξαγνιστική, επιδρώντας στο ενεργειακό σώμα του ανθρώπου.

Βασικοί στόχοι της Θεραπευτικής είναι η πρόληψη και η θεραπεία κάθε ασθένειας, τα οποία επιτυγχάνονται με την εξισορρόπηση του ενεργειακού σώματος και την ομαλή ροή της ενέργειας. Είναι γνωστό ότι κάθε ανισορροπία στο ενεργειακό μας σώμα, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, ενδέχεται σταδιακά να προκαλέσει πρόβλημα στο φυσικό μας σώμα. Με τη χρήση της Ιόχρου Ενέργειας βοηθάμε αποτελεσματικά, τόσο να μετουσιωθεί η αιτία που προκαλεί την ανισορροπία, όσο και να αντιμετωπιστεί η εκδήλωσή της στο φυσικό σώμα με τη μορφή της ασθένειας.

Η Θεραπευτική διδάσκεται σε βιωματικά σεμινάρια στα οποία μαθαίνουμε ενεργειακές τεχνικές και λαμβάνουμε τους αντίστοιχους συντονισμούς.

Στα σεμινάρια των βασικών συντονισμών μαθαίνουμε:
♦  καθαρισμούς του ενεργειακού μας σώματος - διαλογισμούς βαθιάς κάθαρσης

♦  τεχνικές απαλλαγής από συνδέσεις που απορροφούν την ενέργειά μας
♦  τεχνικές εξισορρόπησης - θεραπείας ψυχοσωματικών θεμάτων
♦  τεχνικές εφαρμογής της Ιόχρου Ενέργειας για:
       - απαλλαγή από αρνητικά συναισθήματα
       - θεραπεία σχέσεων - καταστάσεων
       - υλοποίηση
       - ενεργειακό καθαρισμό χώρων
       - προστασία

Ολοκληρώνοντας τους τρεις βασικούς συντονισμούς έχουμε ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό σύστημα στα χέρια μας με την εφαρμογή του οποίου επιτυγχάνουμε ενεργειακή ενδυνάμωση και ψυχοσωματική ισορροπία, τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους ανθρώπους γύρω μας που το επιζητούν.

Ακολουθούν ανώτεροι συντονισμοί στους οποίους δίνονται εσωτερικές διδασκαλίες για μια βαθιά πνευματική ανέλιξη.


Επισήμανση:

Η Ιόχρους Θεραπευτική δεν υποκαθιστά την ιατρική σε καμία περίπτωση. Αντίθετα, βοηθά τον άνθρωπο δρώντας στο ενεργειακό του σώμα, το οποίο όταν βρίσκεται σε ανισορροπία επηρεάζει αρνητικά το φυσικό σώμα. Συστήνεται λοιπόν σε κάθε περίπτωση να ακολουθούνται πιστά οι ιατρικές συμβουλές.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από ηλικία, θρησκευτικές πεποιθήσεις και μορφωτικό επίπεδο.